Написати нам
Написати нам

Your message has been sent sucessfully

Ціна

Як вибрати міжкімнатні двері?

Міжкімнатні двері важлива частина сучасного інтер'єру будинку або квартири. Забезпечують затишок і функціональність приміщень.

Багато хто задається питанням: як вибрати міжкімнатні двері? На ринку представлено безліч компаній і важко вибрати оптимальний за ціною і якістю варіант. 

Наша стаття допоможе зробити правильний вибору і підібрати міжкімнатні двері відповідають сучасним вимогам в області якості і безпеки. Надійні і здатні прослужити при правильній експлуатації протягом тривалого інтервалу часу.  

Як правильно вибирати міжкімнатні двері? 

У продажу можна знайти велику кількість моделей дверей різняться між собою дизайном, якістю використовуваного матеріалу, кольором та іншими індивідуальними параметрами. Не варто ставити на чільне місце при виборі міжкімнатних дверей ставити суто вартість. Подібна тактика невірна і не дає можливості об'єктивно оцінити якісну сторону вироби. 

Популярністю користуються сучасні ульяновські двері, що відрізняються практичністю і довговічністю навіть при тривалому і інтенсивному використанні. Вибираючи міжкімнатні двері фахівці рекомендують звертати увагу: 

  • Якість матеріалу 
  • Підбір кольору 
  • Орігінальний дизайн 
  • Конструктівні особливості 
  • Вартість моделі

Базові параметри значно спрощують процес пошуку і вибору вироби. Враховувати треба їх в сукупності для об'єктивної оцінки моделі двері. Вибирати можна з штучних і натуральних матеріалів. Мають свої переваги і недоліки. Все визначається індивідуально в залежності від уподобань покупця. 

Які міжкімнатні двері вибрати

Заслуговують на увагу наступні популярні види міжкімнатних дверей: 

  • Шпон 
  • Екошпон 
  • Ламініновані
  • ПВХ  

Особливості використання дверей з шпону 

Шпон-практичний і натуральний матеріал. Створюється з використанням тонких листів натуральної деревини. Володіє натуральним кольором. Не містить шкідливих і небезпечних для людини елементів. Сучасні моделі відрізняються оригінальним дизайном і високою якістю. 

Матеріал перед використанням проходить спеціальну обробку. Дозволяє продовжувати термін служби. Зберігаються на тривалий час початкові експлуатаційні якості. У продажу представлений широкий вибір моделей дверей з шпону. 

Особливості використання дверей з екошпон 

Екошпон-штучний матеріал повністю імітує властивості і якості натурального шпону. Володіє доступною вартістю і високою якістю. У продажу представлений широкий вибір моделей різної кольорової гами. Завжди можна знайти підходящий варіант. 

Двері екошпон застосовуються безпечні для людини елементи. Поверхня моделей не втрачає первісний колір навіть при прямому впливі прямих сонячних променів. Стійкість до впливу хімічних речовин. Високий рівень стійкості до зношування. Вибір колірної гами широкий і різноманітний. 

Особливості використання ламінованих дверей 

Ламіновані двері відрізняє в першу чергу доступна вартість і гідну якість. В якості основного матеріалу застосовується оргаліт або полотно МДФ. Каркас представлений брусами хвойної деревини. Відрізняються великим вибором колірної гами. 

Найбільш часто можна знайти в новобудовах. Мають невелику вагу і досить просто встановлюються. Монтажні роботи можна виконати навіть без сторонньої допомоги самостійно. 

Особливості використання дверей з масиву  

Двері з масиву відрізняються високими експлуатаційними якостями і надійністю. При грамотній установці можуть використовуватися протягом тривалого інтервалу часу. Для створення моделей двері з масиву застосовуються натуральні види деревини, що володіють стійкістю до механічного впливу і зносу. 

Двері з масиву відрізняються високим рівнем звукоізоляції. Подібні моделі дверей не містять шкідливих і небезпечних для людини речовин. Проходять спеціальну обробку і зберігають свій зовнішній первісний вигляд. Можуть використовуватися в приміщеннях з високим рівнем вологості. Дизайн дверей з масиву деревини відрізняється різноманіттям.  

Особливості використання пластикових дверей  

ПВХ двері мають оригінальним зовнішнім виглядом. Можна підібрати під будь-який існуючий інтер'єр приміщення. Конструкція дверей відрізняється невеликою вагою. Монтаж не займає багато вільного часу. Правильна установка дає можливість уникнути провисання петель. 

Двері з ПВХ володіють високим рівнем стійкості до зношування. Зберігають свій первісний колір протягом тривалого інтервалу часу. Найкраще співвідношення ціни та якості. 

Мають високий рівень шумоізоляції. Можуть встановлюватися в приміщеннях з високим рівнем вологості. Доглядати за поверхню пластикових дверей не складає особливих труднощів. Не потрібно використання спеціальних миючих засобів. 

Як вибирати міжкімнатні двері по конструкції? 

  1. Розсувні. Дозволяють заощадити вільний простір. Оптимальний варіант для використання в приміщеннях з невеликою площею. Відкриття дверей здійснюється за рахунок зсуву вздовж стіни. Механізм простий і досить зручний. Мають цікавим зовнішнім виглядом.
  2. Складні. Складаються під типом гармошки. Економлять вільне місце в приміщенні. Механізм простий, але надійний. Може використовуватися протягом тривалого інтервалу часу. Найкраще співвідношення ціни та якості. 
  3. Одностворчаті. Класичний вид дверної конструкції. Моделі відрізняються високим рівнем надійності і довговічності. Застосовуються петлі. Мають високий рівень звукоізоляції.
  4. Двохстворчаті. Двостулкові двері отримали назву орні. Застосовуються 2 частини двері. Кожна з дверей розкривається в свою сторону. Оптимальне рішення для великих отворів.
Міжкімнатні двері
Вхідні двері
Величезний склад дверей - більше 15 000 кв. м.
Великий вибір. Більше 370 моделей.
Доставка на наступний день*. Самовивіз.
Без передоплати і очікування!
Купуючи у нас, ви оминаєте посередників.
95% товару в наявності на складі.
Комплексна установка дверей
Професійний замір*
Професійний замірник зробить необхідні виміри, що допоможе коректно оформити замовлення.
Доставка дверей
При замовленні дверей ми доставимо вам двері в межах Львівської області.
Установка дверей
Наші фахівці якісно і швидко зроблять монтаж дверей.
Гарантія
Надаємо гарантію 12 місяців на товари і установку.

Інтернет-магазин дверей Door.UA

Компанія «Door.UA» за 10 років роботи на дверному ринку набула широкої популярності: двері «Door.UA» знає весь Львів! Уважне вивчення потреб і чуйне ставлення до кожного покупця - наше головне правило!

В салоні "Door" представлені міжкімнатні та вхідні двері різної цінової категорії. Вибрати й купити вхідні або міжкімнатні двері допоможуть досвідчені консультанти салону «Door.UA»: адже дуже просто загубитися у великому асортименті вхідних і міжкімнатних дверей. Всі міжкімнатні та вхідні двері, представлені на сайті Door і виставлені в фірмовому салоні, відповідають світовим стандартам якості.

Наші міжкімнатні двері відмінно впишуться і доповнять Ваш інтер'єр, а вхідні двері стануть надійним захистом квартири, офісу, заміського будинку. Офіційний сайт компанії «Door.UA» надає широкий спектр можливостей. Відвідувач може не тільки вибрати вхідні або міжкімнатні двері в каталозі. «Весь сервіс з одних рук» - одна з відмінних рис компанії.

Ви можете замовити замір дверного отвору, доставку, а також монтаж дверей. Для того, щоб не помилитися з розмірами дверного полотна, замовте послугу «Замір». Довірте доставку працівникам компанії: всі двері доставляються на спеціально обладнаному транспорті, який забезпечить доставку товару в належному вигляді.

Монтаж дверей - дуже відповідальний етап, і цю роботу краще всього довірити досвідченим професіоналам. Всі працівники компанії регулярно проходять навчання і здають іспити - в штаті працюють тільки висококваліфіковані фахівці.

Підписуйтесь, щоб дізнаватись першим про акції та знижки ...

міжкімнатні двері міжкімнатні двері міжкімнатні двері міжкімнатні двері міжкімнатні двері міжкімнатні двері