Написати нам
Написати нам

Your message has been sent sucessfully

Ціна

Які вхідні двері вибрати?

На сьогоднішній день, продукція Lvivski пропонує великий асортимент різних вхідних дверей для квартири, або приватного будинку, враховуючи всі побажання і запити майбутніх власників. Вхідні двері Lvivski користуються популярністю у Львові і Лівівській області, завдяки високим параметрам захисту, довговічності і сучасному дизайну.

Але як вибрати вхідні двері, яка буде володіти потрібним набором функцій? Визначаючись з вибором, перед покупкою, важливо передбачити умови подальшої експлуатації, характеристики вироби, включаючи планований бюджет.

Як правильно вибрати вхідні двері в квартиру?

Хороші міжквартирні двері зобов'язані утримувати в собі, як мінімум, стандартний функціонал:

  • міцність;
  • безпеку;
  • тепло-шумоізоляція;
  • надійність замикаючих механізмів (оптимально 2 дверних замку);
  • красивий дизайн.

Як вибрати вхідні двері де потрібна висока шумоізоляція?

Серія Optima, представляє вхідні двері з підвищеними звуко-, термо- ізоляційними параметрами. Ущільнювачі, встановлені по периметру полотна не пропускають сторонні, неприємні запахи. Зовнішні матеріали мають стійкість до механічних пошкоджень (подряпини, потертості). Замки розраховані на підвищену експлуатацію, до 500000 циклів роботи. Цінова категорія на моделі Optima відповідає "комфорт" класу. Також, дверні полотна певних моделей, можуть експлуатуватися не тільки в багатоквартирних будинках, але і в приватних котеджах. Стійкість до вуличних погодних умов і високі показники опору тепловіддачі, забезпечать в будинку тепло і захист від протягів. 

Лінійка Optima, зарекомендувала себе надійними, функціональними виробами. Листи стали забезпечують ефективність опору силових навантажень. Шумоізоляція досягається за допомогою подвійного шару ізоляції, включаючи додатковий шар з пінополіуретану. Вироби комплектуються, в основному двома взломостойкимі замками 4 класу. Ціновий діапазон виробів пропорційний набору опцій і знаходиться в ніші "стандарт +".

Як вибрати вхідні двері до приватного будинку?

Для зовнішнього використання, крім стандартних опцій дверного полотна, потрібно враховувати наступні критерії:

  • стійкість до корозії;
  • Наявність терморазрива;
  • відсутність містків холоду;
  • високий захист від холоду;
  • надійність.

Продукція Lvivski пропонує серію Standart Plus 16/16. Моделі вхідних дверей розроблені і створені спеціально для використання при низьких зовнішніх температурах. Сучасні технології, виготовляють вироби з тер (додатковий шар ізоляційних матеріалів, що відокремлює зовнішню поверхню від внутрішньої), що запобігає змішуванню температур і утворення конденсату. Сувальдний замок захищений від промерзання спеціальними "шторами". Дверні полотна містять кілька шарів утеплювачів, контурів ущільнення і захисних покриттів. Витримують температурний перепад від -40 до +45 градусів (серія Snegir 60). Вироби, які успішно протистоять морозів і корозії.

Завдяки детальному вивченню, як вибрати вхідні двері в будинок, можна легко вирішити поставлені питання і визначитися з потрібною моделлю. Адже хороше, вірно обраний дверне полотно Lvivski - це максимум захисту та затишку для вашого будинку і сім'ї.

Міжкімнатні двері
Вхідні двері
Величезний склад дверей - більше 15 000 кв. м.
Великий вибір. Більше 370 моделей.
Доставка на наступний день*. Самовивіз.
Без передоплати і очікування!
Купуючи у нас, ви оминаєте посередників.
95% товару в наявності на складі.
Комплексна установка дверей
Професійний замір*
Професійний замірник зробить необхідні виміри, що допоможе коректно оформити замовлення.
Доставка дверей
При замовленні дверей ми доставимо вам двері в межах Львівської області.
Установка дверей
Наші фахівці якісно і швидко зроблять монтаж дверей.
Гарантія
Надаємо гарантію 12 місяців на товари і установку.

Інтернет-магазин дверей Door.UA

Компанія «Door.UA» за 10 років роботи на дверному ринку набула широкої популярності: двері «Door.UA» знає весь Львів! Уважне вивчення потреб і чуйне ставлення до кожного покупця - наше головне правило!

В салоні "Door" представлені міжкімнатні та вхідні двері різної цінової категорії. Вибрати й купити вхідні або міжкімнатні двері допоможуть досвідчені консультанти салону «Door.UA»: адже дуже просто загубитися у великому асортименті вхідних і міжкімнатних дверей. Всі міжкімнатні та вхідні двері, представлені на сайті Door і виставлені в фірмовому салоні, відповідають світовим стандартам якості.

Наші міжкімнатні двері відмінно впишуться і доповнять Ваш інтер'єр, а вхідні двері стануть надійним захистом квартири, офісу, заміського будинку. Офіційний сайт компанії «Door.UA» надає широкий спектр можливостей. Відвідувач може не тільки вибрати вхідні або міжкімнатні двері в каталозі. «Весь сервіс з одних рук» - одна з відмінних рис компанії.

Ви можете замовити замір дверного отвору, доставку, а також монтаж дверей. Для того, щоб не помилитися з розмірами дверного полотна, замовте послугу «Замір». Довірте доставку працівникам компанії: всі двері доставляються на спеціально обладнаному транспорті, який забезпечить доставку товару в належному вигляді.

Монтаж дверей - дуже відповідальний етап, і цю роботу краще всього довірити досвідченим професіоналам. Всі працівники компанії регулярно проходять навчання і здають іспити - в штаті працюють тільки висококваліфіковані фахівці.

Підписуйтесь, щоб дізнаватись першим про акції та знижки ...

міжкімнатні двері міжкімнатні двері міжкімнатні двері міжкімнатні двері міжкімнатні двері міжкімнатні двері