Написати нам
Написати нам

Your message has been sent sucessfully

Ціна

Чи потрібні вологостійкі двері для ванної та туалету?

Підхід у виборі вхідних дверей для кімнат і ванн більшості покупців, складається в основному, з естетичної точки зору. Рідко, хто замислюється про практичність і про те, які двері ставити у ванну і туалет, щоб вони прослужили не один рік. Зовнішній вигляд виробів грає важливу роль в загальному інтер'єрі квартири або будинку. Але основні фактори вибору двері повинні складати матеріали, надійність і тільки потім - естетика.

Всього матеріалів і видів покриття для дверей.

Перше, на що необхідно звернути увагу майбутнім власникам, що ванна кімната, включаючи санвузол - це площа з підвищеною вологістю, навіть в умовах хорошої вентиляції. Тому, висока опірність виробів вологи, є ключовим показником довговічності. Розберемося з яких матеріалів виготовляються двері для ванни і туалету:

  • Вологостійкі дверні полотна. Поява на ринку влагоустойчивой категорії дверей, дозволило полегшити вибір покупців і вирішити різне число завдань по комфорту, надійності і якості. Виготовлення полотен проводиться з композитних матеріалів дерева. Вони стійкі до різких температурних коливань, включаючи мінусові температури (-40 - +80 градусів). Опірність волозі підтверджена тестами і становить 100% по стійкості. 
  • Двері зі скла. Полотна вважаються надійним, перевіреним варіантом для установки. Скло не схильне до деформацій, вологи. Скляні дверні полотна безпечні, оскільки виготовляються із загартованого скла і мають термоізоляцією. Єдине, чого доведеться приділити увагу, це надійної фурнітурі, тому що скляні полотна мають значну вагу.
  • Шпоновані двері. Порожнина полотен виконується з практичних дерев'яних порід, або МДФ. Зовні використовують матеріал з дорогих порід дерева - шпон. Встановлювати такі дверні полотна в санвузол можна. Зовнішнє покриття полотна на заводах обробляється спеціальними лакофарбовими матеріалами, в 4-6 шарів. Вологостійкий лак забезпечує надійний захист поверхні двері.
  • Полотна з екошпон. Виготовляються в різних варіаціях (зі вставкою скла, глухі, або з декоративними елементами). Конструкція і виготовлення схожі зі шпонованим полотнами. Розрізняє дану категорію, виготовлення самого екошпон, за допомогою преса, отримуючи в подальшому міцне покриття. Стоєв, царги і всі складові частини майбутнього полотна обертаються екошпон і після відбувається збірка всього вироби. Двері з екошпон відрізняються високою опірністю волозі, стійкі до подряпин і різких температурних коливань. 
  • Ламіновані дверні полотна, ПВХ. Порожнечі всередині дверей забиваються щільним ніздрюватим картоном, основою каркаса є дерев'яний брус. На підставу фіксуються тонкі листи з МДФ (як правило 6 мм.) І покриваються спеціальним ламінованим покриттям. У питанні, які двері ставити в туалет і ванну кімнату - ламіновані полотна підійдуть для просторих санвузлів, де передбачена хороша вентиляційна система. 

На сьогоднішній день, ринок має достатню асортиментом дверних полотен, щоб знайти необхідну модель. Після підбору матеріалів виробів, наступним етапом буде вибір, в який бік має відкриватися дверне полотно, враховуючи особливості приміщення. 

Види орного механізму

Перш, ніж встановити міжкімнатні двері у ванну кімнату, буде актуально розглянути додаткові важливі моменти:

  • якісна фурнітура (бажано звернути увагу на сталеві вироби)
  • особливість приміщень (малогабаритні простору, прилеглі сусідні двері)
  • габарити дверного отвору 
  • сумісність дизайну моделі із загальним інтер'єром приміщення

При суміщеному санвузлі і достатній просторі для відкривання, зручні розсувні, класичні полотна. Установка двері в ванній орного типу, стандартна і не створить додаткових труднощів. Якщо кімнати для гігієни розділені і розташовані в тісних приміщеннях, традиційні двері можуть бути не актуальні.

Для малогабаритних просторів, зручні складні або розсувні типи дверей. Складні види легко монтуються в вузькі дверні прорізи, але можуть не мати належної звукоізоляцією. Розсувні полотна зажадають виготовлення спеціальної ніші, куди буде відсуватися дверне полотно. Установка таких дверей у ванну і туалет, вважається серйозним і відповідальним процесом. Переваги складних і розсувних дверей - економія простору і виключення зіткнення з іншими полотнами, якщо вони розташовані поблизу від санвузла.

Підводячи підсумок, можна зробити висновок, що скляні, вологостійкі і двері покриті екошпон будуть лідирувати не тільки за функціоналом, але і додадуть оригінальність вашому житлу. Шпоновані види, полотна з ламінату прикрасять житловий інтер'єр, без втрати своїх якостей, при належному дотриманні догляду за виробом.

Якщо звернути увагу, які вибрати двері для туалету і ванни і врахувати всі перераховані вище нюанси, можна підібрати надійне полотно, яке буде служити у вашому будинку не один рік. Правильно підібраний дизайн, додатково, прикрасить загальний зовнішній вигляд квартири.

Міжкімнатні двері
Вхідні двері
Величезний склад дверей - більше 15 000 кв. м.
Великий вибір. Більше 370 моделей.
Доставка на наступний день*. Самовивіз.
Без передоплати і очікування!
Купуючи у нас, ви оминаєте посередників.
95% товару в наявності на складі.
Комплексна установка дверей
Професійний замір*
Професійний замірник зробить необхідні виміри, що допоможе коректно оформити замовлення.
Доставка дверей
При замовленні дверей ми доставимо вам двері в межах Львівської області.
Установка дверей
Наші фахівці якісно і швидко зроблять монтаж дверей.
Гарантія
Надаємо гарантію 12 місяців на товари і установку.

Інтернет-магазин дверей Door.UA

Компанія «Door.UA» за 10 років роботи на дверному ринку набула широкої популярності: двері «Door.UA» знає весь Львів! Уважне вивчення потреб і чуйне ставлення до кожного покупця - наше головне правило!

В салоні "Door" представлені міжкімнатні та вхідні двері різної цінової категорії. Вибрати й купити вхідні або міжкімнатні двері допоможуть досвідчені консультанти салону «Door.UA»: адже дуже просто загубитися у великому асортименті вхідних і міжкімнатних дверей. Всі міжкімнатні та вхідні двері, представлені на сайті Door і виставлені в фірмовому салоні, відповідають світовим стандартам якості.

Наші міжкімнатні двері відмінно впишуться і доповнять Ваш інтер'єр, а вхідні двері стануть надійним захистом квартири, офісу, заміського будинку. Офіційний сайт компанії «Door.UA» надає широкий спектр можливостей. Відвідувач може не тільки вибрати вхідні або міжкімнатні двері в каталозі. «Весь сервіс з одних рук» - одна з відмінних рис компанії.

Ви можете замовити замір дверного отвору, доставку, а також монтаж дверей. Для того, щоб не помилитися з розмірами дверного полотна, замовте послугу «Замір». Довірте доставку працівникам компанії: всі двері доставляються на спеціально обладнаному транспорті, який забезпечить доставку товару в належному вигляді.

Монтаж дверей - дуже відповідальний етап, і цю роботу краще всього довірити досвідченим професіоналам. Всі працівники компанії регулярно проходять навчання і здають іспити - в штаті працюють тільки висококваліфіковані фахівці.

Підписуйтесь, щоб дізнаватись першим про акції та знижки ...

міжкімнатні двері міжкімнатні двері міжкімнатні двері міжкімнатні двері міжкімнатні двері міжкімнатні двері